top of page
Sök
  • Skribentens bildNadja Mayr

Att få in goda rutiner som vi mår bra av handlar så mycket om ansvar....

Commitment 🤍


Att få in goda rutiner som vi mår bra av handlar så mycket om ansvar, planering och att bestämma sig. Att hålla i, känna effekterna och inte vilja vara utan dom. Att ge dig själv chansen att lyckas med det du vill lyckas med.

Goda rutiner, förberedelse, inställning, mental coach, livscoach
🤍

Våra hjärnor är odisciplinerade och för de flesta funkar det inte att säga jag vill träna 2-3 pass i veckan, jag kanske kör ett imorgon bitti..


Det som funkar för mig:


Kontinuitet - Jag tränat alltid någon form av träning mån- fre morgon. Så jag behöver inte ens fundera på det eller argumentera emot med den lata delen av hjärnan.


Förberedelse - Jag lägger alltid fram träningskläder, förbereder kaffebryggaren och rullar ut mattan. Då visar jag för mig själv att jag har bestämt mig.


Inställning - Jag älskar att träna, de dagarna de är motigt älskar jag känslan efteråt och då fokuserar jag den. Le när du kör, de funkar. Att träna är lyxig egentid och kärlek för kroppen, inte något ont måste.


Ansvar - Jag väljer hur jag vill må. Jag vill känna mig stark och full av energi. Utifrån de lägger jag upp en rutin som får mig att känna det och jag vill känns så varje dag så jag håller i det. Jag vill känna så om 5 år och fokuserar därför långsiktigt.

428 visningar1 kommentar

1 Comment


birgitta.h.wallner
Apr 04, 2021

Så klokt Nadja! Kram från mormor

Like
bottom of page