top of page
Sök
  • Skribentens bildNadja Mayr

Min favorit och en variant på golden milk

Kvällsdrinken 🤍 Min favorit och en variant på golden milk, som är enkel, smakar ljuvligt och innehåller bla gurkmeja som är starkt antiinflammatoriskt.


Jag kokar upp tevatten, tillsätter mitt favorit te Yogi Classic med smak av söt kanel, kardemumma, kryddig ingefära, nejlika och peppar. En tsk av @reneevoltaire gurkmejlalatte (se nästa bild), lite honung, skummad havremjölk och kanel på toppen. NJUT.


Detta smakar ljuvligt och ger mig en lugn, skön känsla i hela kroppen innan jag lägger mig.


- Gurkmeja sägs hjälpa inflammatoriska hudtillstånd, stöttar kroppens naturliga utrensning och stimulerar kollagenbildning. Används i tusentals år som naturläkemedel och mycket forskning börjar visa att de haft rätt.


- Kanel sägs ha positiva effekter för reglering av blodsocker, förbättrad insulinkänslighet och motverka sötsug.

335 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page