top of page
IMG_7042.JPG

You are your home

Onlinekurs i två delar

Hitta hem till dig själv genom att ge dig tid för reflektion, manifestation, drömmar och självkärlek i denna kraftfulla kurs. Landa I din feminin power och börja skapa ett vackert och meningsfult liv, inifrån och ut.

 

Målet är att ge dig tid att lyssna inåt, upptäcka dina drömmar och ge dig verktyg för att manifestera dem.

 

Kursen är uppdelad i två delar. I den första delen fokuserar vi på reflektion, intention, manifestation och drömmar. Vi kommer att utforska hur du kan skapa en meningsfull framtid genom att sätta intentioner och manifestera dina önskningar.

 

I den andra delen kommer vi att prata om self care, self love och hur du kan bygga en stark relation till dig själv. Jag kommer att dela enkla sätt att romantisera livet och skapa en djupare kärlek till dig själv.

 

Du kommer att bli inspirerad och få nya insikter under kursen. Men framför allt kommer du att få en starkare kontakt med din inre röst, börja ta steg mot att leva din sanning och njuta av livet fullt ut.

 

Du kommer få kraftfulla verktyg att bära med dig genom livet, tillgång till en WhatsApp grupp där vi kan inspirera, fråga och reflektera tillsammans, samt ett inspirerande meditationsschema att följa för att skapa de förändringar du önskar. Kursen spelas in och du väljer själv om du är med live eller ser den när det passar dig.

 

Den här kursen bygger på mitt concept Coming home to YOU och de verktyg jag själv använder regelbundet. Jag längtar efter att få dela den med er.

Del ett;    26/8  -  19.00-20.00
Del två;   2/9  -  19.00-20.00

Pris: 695:-

bottom of page