top of page

C O M I N G  H O M E  T O  Y O U 
Nadja Mayr

Balans, hälsa och 
att njuta

Onlinekurs i tre delar

I denna onlinekurs får du ta del av min mina bästa verktyg när det kommer till balans, hälsa, rutiner och att njuta. Jag delar min historia och vad som har funkat för mig och väldigt många av de klinter jag coachart. Du får inspiration, nya tankesätt och frågeställningar som gör skillnad långsiktigt. 

 

Jag föreläser och coachar i ämnena och vi jobbar med medvetenhet och ansvar för att du ska få den där balansen i livet du önskar. Vi fokuserar på närvaro och att välja med kärlek, val som fyller dig med ljus och energi. 

 

Du kommer att få verktyg, inspiration och olika övningar att arbeta med under och mellan kurstillfällena. Jag pratar också om  om meditation, morgonrutiner och mindful eating. 

 

Du kommer även på tillgång till ett 21 dagars meditationsschema för att skapa en god vana med och öka din medvetenhet och balans. 

 

Du blir inbjuden till en grupp på WhatsApp tillsammans med mig och de andra deltagarna, där du får möjlighet att fråga, inspirera, lära och stötta varandra mellan gångerna. Men framförallt kommer du att lära er lyssna mer till dig själv.

Kursen hålls via zoom och inbjudan skickas ut på mejl inför kursstart. Du får också tillgång till den inspelade versionen av kursen under tiden om du skulle missa något av tillfällena. Tillfällen:
13/5   - 19.00-20.00
20/5  -
 19.00-20.00
27/5  - 19.00-20.00

 

Pris: 1150:-

C O M I N G  H O M E  T O  Y O U 
Nadja Mayr

image0.jpeg

Öppen för bokning

bottom of page