top of page
A fresh start - workbook

Jag skapade denna E- workbook för att ge dig en bra grund till att skapa de förändringar du längtar efter. Ibland är det inte det stora utan det lilla som gör störst skillnad och allra oftast är det inom oss vi behöver börja.

 

Workbooken är 15 sidor med 11 sidor att jobba med. Den är kort, enkel och görbar, vilket är första steget för att få en förändring, att faktiskt göra jobbet. Vilket också gör det enkelt att få till en återkommande rutin. Det fina är att du kan använda boken om och om igen. Varför inte låta det bli en del av din nyårsrutin, där du varje år ger dig tiden att vara skaparen av ditt år.

 

Tanken är att du ska kunna använda denna workbook när än du behöver en nystart. När du vill summera och reflektera över det som varit för att kunna gå vidare med en klarare blick och sätta upp mål, intuitioner och drömmar för den tid du har framför dig. Boken är fin att använda inför ett nått år, en ny säsong eller en livsförändring. Men kan också användas när känslan i dig är redo för en nystart.

 

Du kan skriva ut dokumentet och fylla i det eller så använder du det som en mall och jobbar i en anteckningsbok. Välj det som passar dig bäst. 
 

Jag hoppas du ska njuta, av resan men också av magin som uppstår när vi börjar skapa inifrån.

Pris: 169:- 
Love Week pris 119:-

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att ta del av kommande workbooks och andra nyheter

Tack fina du för att du prenumererar på mitt nyhetsbrev!

bottom of page