top of page

Pilates & wellness retreat 

Faktura 30 dagar: 5000:-    Totalbelopp: 6995:-

Anmälningsavgift

Pilates & wellness retreat 

Upplev en magisk helg på Gotland fylld med inspiration för kropp, sinne och själ. Vårt populära retreat är tillbaka och platserna är begränsade så missa inte denna chans.

 

En helg för att njuta, hitta balansen i livet och inspireras tillsammans med likasinnade kvinnor. Genom pilates, meditation, reflektion, skrivövningar och näringsrik mat kommer vi att landa i oss själva och skapa hälsosamma vanor.

 

Vi kommer dagligen att träna pilates, meditera, njuta av dopp i havet, koppla av, inspireras av härliga samtal och väcka njutning i allt det härliga livet har att erbjuda. Nadja kommer att hålla i två inspirerande workshops om personlig utveckling.

 

Vi njuter av fantastisk mat tillsammans och alla måltider kommer att vara goda, näringsrika och ge inspiration till att fortsätta fylla kroppen med kärlek även hemma.

 

Vi bor på charmiga Hotell Stelor, omgiven av idyllisk natur och nära havet. I priset ingår del i dubbelrum. Det går att boka enkelrum mot tillägg. Kontakta oss vis mejl info@nadjamayr.com

 

Det här retreatet är perfekt för dig som vill ta hand om både kropp och själ och njuta av en inspirerande upplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller redan älskar pilates och meditation, passar alla oavsett nivå. En chans att få återhämtning och njuta av att bli ompysslad.

Vi ser fram emot att välkomna dig!

I priset ingår

  • 4 pilatespass

  • Hälsosamma måltider alla dagar

  • Vin/ alkoholfritt alternativ att skåla i 

  • 2 inspirerande workshops om personlig utveckling

  • Dagliga meditationer

  • Utrymme för egentid, promenader, bad osv

  • Del i ett community med likasinnade

  • Del i dubbelrum

  • Möjlighet att på söndagen utforska den fantastiska staden Visby

Datum: 13-15 sep

Pris: 6995 kr (anmälningsavgift 1995 - resterande 5000 betalas via faktura)

 

Nadja och Cecilia

 

OBS. Minst 12 bokade platser för att retreatet ska bli av.

Efter bokningen kan ni lägga till om ni vill ha transfer, så samordnar vi Taxi till och från hotellet - Visby för bara 250:- 

Du kan också boka in ett extra natt på hotellet och checka in redan torsdag, då ingår en enklare frukost på fredagen, sen har du en hel dag att uppleva denna underbara plats. Kl 16.00 på fredag startar vi sen upp retreatet tillsammans. 

Dessa tillägg önskar du i ett mejl till info@nadjamayr.com - avgiften läggs sen till på fakturan. 

bottom of page