top of page
Sök
  • Skribentens bildNadja Mayr

Tänk så ofta vi glömmer bort att det som pågår just precis nu, är det som är livet.Vi stressar så ofta till nästa steg, utan att veta vart vi är påväg. Och medan vi springer framåt så missar vi så mycket av det vi egentligen vill ska vara för evigt.


För livet är inget vi vill bli klara med, bocka av och rusa förbi..Så när barnen vill berätta något, njut, lyssna och ställ frågor. Ligg kvar en stund extra, kramas och andas in doften & känslan av att ha de du älskar hos dig. Berätta en saga med full inlevelse. Hoppa tillsammans i en vattenpöl. Laga mat ihop fast det tar längre tid och inte blir perfekt. Titta på glittret i havet och sparka upp de vackra höstlöven i luften..


Lägg undan telefonen.. Skratta tillsammans, ge en kram som tröst istället för att låta din stress ta över. Dela livet, var där på riktigt och njut av att få vara det. En dag vill de inte ha oss lika nära, tills dess, fyll dom med kärlek och din tid.


Tid är det finaste du kan ge någon annan människa och dig själv. För det är i närvaron, även i de små enkla stunder, vi upplever lycka.


Och när allt kommer omkring, vad ska du egentligen göra med de där minutrarna du sparar? Skrolla på telefonen? Svara på jobbmejl trots att det kan vänta? Vika tvätt? Oavsett vad som får dig att stressa förbi de där viktiga små stunderna är det inget vi kommer att leva på sen..


Så rusa till inte genom det som vi aldrig vill ska ta slut..


Stanna upp, andas in och sakta ner. Livet är vackert och du har tid 🕊


405 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page