top of page

C O M I N G  H O M E  T O  Y O U 
Nadja Mayr

nadjajulen.jpg

Magic Christmas

Kurspris: 495:-

Datum:     30 november      
Tid:             19:00-20:00  

onlinekurs vid ett tillfälle

Vad handlar julen egentligen om för dig?

 

I denna onlinekurs vill jag med inspiration och verktyg guide dig till att få den julen du längtar efter. Oavsett vad vi har för förutsättningar och vart vi är i livet har vi ändå alltid möjlighet att välja hur vi uppelever en situation och vi har chansen att skapa det vi vill utifrån vart vi står. 

 

Vi hamnar lätt i att göra, och allt för ofta får de finaste stunderna handla mer om stress, jämförelse och att uppnå för andra än att vara, landa och njuta av det egentligen viktiga. Först när vi är närvarande i oss själva, blir det lilla, det stora. Och vi kan vara här och nu i att få tid tillsammans, att känna dofterna, andas in kramarna, och att landa i oss själva, ta in och njuta av allt runt om oss.  

 

Vi kommer att jobba med att hitta vad som egentligen är viktigast för dig, värderingar och drömmar. Slow living, minimalism, mindful eating och att skala ner. Du får en introduktion till meditation samt ett schema med 30 av mina favorit meditationer. Vi kommer också att jobba med närvaro, tacksamhet och hur du stannar i dig själv och lever din sanning. 

 

Målet med kursen är att du ska kunna använda dessa verktyg när som helst i livet och att du ska få en lugn, närvarande och kärleksfull månad. 

 

För när vi fyller oss själva med ljus, så smittar det av sig på alla runt om oss. Och vad skulle kunna vara finare att ge än det?

bottom of page