nadjamayr.jpg

C O M I N G  H O M E  T O  Y O U 
Nadja Mayr

nadjajulen.jpg

C O M I N G  H O M E  T O  Y O U 
Nadja Mayr

Kurspris: 450:-

Datum:     29 november      
Tid:            19:00-20:00  

Magic
Christmas

onlinekurs vid ett tillfälle

Vad handlar julen egentligen om för dig?

Vi hamnar lätt i att vi ska göra allt och allt för ofta får de finaste stunderna istället handla om stress, jämförelse och att uppnå för andra. Mer än att vara, landa och njuta av det viktigaste av allt, tid tillsammans. Istället för att lägga för mycket fokus på att öppna presenter vill vi öppna våra hjärtan, känns dofterna, andas in kramarna, se leendena som sprids och landa i oss själva, ta in och njuta av allt runt om oss.  

 

I denna onlinekurs vill jag guida dig att få den julen du innerst inne drömmer om, det som är magi för dig.. Att istället för att göra, vara. Istället för att skynda, sakta ner, istället för att stressa, återhämta. Julen ska vara kärlek, en tid att skala av allt det där som inte är viktigt och ge till oss själva och de runt om oss..

 

Vi kommer att prata om:

  • Visioner, värderingar, drömmar

  • Närvaro

  • Minimalism och att skala ner

  • Mindfulleating & rörelse

  • Tacksamhet

  • Meditation

  • Hur du stannar i dig själv och lever din sanning även under högtider/ledighet.
     

Du kommer också få ingå i en grupp på Whatsapp - där vi kan bolla, stötta och peppa varandra under hela december. En plats att dela med sig om allt från mat som är kärlek till våra kroppar, rörelse, kärleksfulla tankar.. 
 

Jag kommer att dela en favorit meditation på ca 10 min varje dag - hela December, för en mer lugn, närvarande och kärleksfull månad. För när är bättre att ge sig själv en stor dos av kärlek än kring jul.. 

 

När vi fyller oss själva med ljus, så smittar det av sig på alla runt om oss.. Och vad skulle kunna vara finare att ge än det?

 

 

slutsåld

Fullbokad